Enric I. Canela

Ahir publicava Ara contra Garmendia, article relatiu a comentaris de poc afecte que el president espanyol hauria dedicat a la ministra Garmendia. Avui ABC publica Valentí Fuster y Zapatero. Una carta que Valentí Fuster envia al diari.

El motiu d’aquest missatge és desmentir la informació publicada al seu diari el dia 21 de juny de 2009, en la seva secció ABC Confidencial.

En primer lloc, vull constatar que no s’ha produït cap reunió similar a la descrita per ABC. En segon lloc, vull aclarir que aquesta suposada conversa amb el senyor Rodríguez Zapatero sobre la tasca de la ministra de Ciència i Innovació i del seu secretari d’Estat d’Investigació mai es va mantenir. La meva missió a Espanya ha estat des del principi del projecte promoure la recerca cardiovascular al nostre país, i és una llàstima veure publicades informacions amb semblant falta de veracitat que poden comprometre.

Les prego que en properes ocasions verifiquin la informació abans de procedir a la seva publicació.

Valentí Fuster

President Científic del CNIC

Realment, llença porqueria que alguna cosa queda. Hi ha periodistes que viuen d’això.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació