El mag de l’R+D+i


Enric I. Canela

Diu PSOE que les polítiques d’R+D+i han tingut un impuls importantíssim amb un creixement anual de la inversió pública del 20% en els últims cinc anys, en resposta a les declaracions del portaveu popular de Ciència i Innovació, Gabriel Elorriaga, en el butlletí de FAES, on va acusar el PSOE de no tenir una estratègia clara i un compromís ferm de R+D+i .

Jo no sé quan a crescut la inversió atès que cadascú llegeix la informació com li dóna la gana i mai no es publiquen dades correctes, però no sembla que això és el que diu l’INE. Bé, no es tracta d’això, la qüestió és que el govern espanyol no té, en absolut, una estratègia clara ni un compromís ferm en R+D+i. Més aviat és la política del gallet, apunta segons el vent. És el model Zapatero. Segurament el cridaran del Massachusetts Institute of Technology per fer una conferència magistral sobre el tema.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació