Enric I. Canela

Llegeixo que el Consell de Ministres ha aprovat el Reial Decret d’Estructura del Ministeri de Ciència i Innovació, pel que correspon a aquest Ministeri la proposta i execució de la política del Govern en matèria de recerca científica, desenvolupament tecnològic i innovació en tots els sectors, així com la coordinació dels organismes públics de recerca de titularitat estatal.

Llegint el que diu no dedueixo cap desgràcia però caldrà esperar a llegir el decret. No us refieu.

Ara cal veure si dura més d’un any, amb el president espanyol seria potser massa.

2 respostes a “Nova estructura del Ministeri de Ciència i Innovació”

  1. a 27 juny 2009 a les 10:50 Xavier Marcet

    Gràcies un cop més Enric per la generositat amb la que ens permets tenir-te gairebé de servei nacional d’informació sobre recerca i innovació!!!! Crec que som molts els que ens servim del teu coneixement, temps i de la teva tenacitat en aportar-nos una informació tan especialitzada. Gràcies

  2. a 27 juny 2009 a les 10:47 enriccanela

    Xavier,
    Gràcies pel comentari, però tu no tens res que envejar-me. Ets d eles persones que més sap d’aquest apassionant món. ja saps que segueixo fidelment els teus escrits.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació