Enric I. Canela

Un total de 58 estudiants estan imputats pels delictes de desobediència a l’autoritat, atemptat a l’autoritat i desordres públics i resten pendents de judici arran dels desordres, insults, agressions i altres genialitats fetes durant la lluita contra el procés de Bolonya

Ara han posat en marxa una campanya per difondre la seva situació i recollir signatures per un manifest en què es demana la seva absolució. Lògic. Potser si s’anessin a confessar!

El que és genial, però, és que diuen que durant els quatre mesos d’ocupació de l’Edifici Històric de la UB “férem d’un espai buit i gris, un espai ple de coneixement crític, diàleg, solidaritat i pintat pels colors de la rebel·lia i somnis“. Els insectes que van atreure ara estan ben instruïts.

Jo crec que per aquesta afirmació, diem, tan desenfocada, per ser generós, mereixerien algun eximent, no?

2 respostes a “Els estudiants imputats per la lluita anti-bolonya demanen l’absolució”

  1. a 02 jul. 2009 a les 11:07 Xavier Villalba

    Enric,
    No cal amoïnar-se, perquè ja han confessat: “Si desobeir i posar resistència quan, sense cap diàleg previ, els mossos per ordre de les autoritats vénen a treure’ns per la força és un delicte, llavors som culpables.” Més clar, l’aigua. Si de cas un eximent per la confessió (que no pel penediment).

  2. a 02 jul. 2009 a les 10:54 enriccanela

    Evidentment són culpables.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació