Enric I. Canela

Llegeixo al web de l’ACUP que representants de les universitats públiques catalanes es van reunir el dijous, 18 de juny a la Fira de Barcelona amb representants de la University of California Berkeley, de la Technical University of Munich, de la National University of Singapore i del Manchester Science Park, en el marc de la cimera mundial sobre innovació HiT Barcelona.

La trobada va reunir als representants de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i alguns dels membres dels més prestigiosos “Entrepreneurship Centres” del món que es trobaven a Barcelona amb motiu de la primera edició de la Global Entrepreneurship Competition, la primera competició global de Business plans (plans de negocis) que s’està celebrant durant el dia d’avui a la Fira de Barcelona dins del HiT Barcelona.

Tant de bo acabem de trobar el model de relació entre els generadors de coneixement i els que l’han d’aplicar. Fins que no superem aquesta escletxa res no anirà bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació