Enric I. Canela

Al web de USTEC podeu llegir l’article que ha publicat La Vanguardia El nuevo máster de secundaria tan sólo ofrecerá 1.500 plazas. Fins ara s’oferien 5.000 places del CAP.

El CAP constava de 12 crèdits i costava uns 500 euros. El nou màster tindrà 60 crèdits i el preu públic serà d’uns 1.300 euros. La formació serà més àmplia i hi haurà un període de pràctiques més llarg.

2 respostes a “El nou màster de secundària”

 1. a 07 oct. 2009 a les 2:39 Maria Rovira Barbera

  Hola!Sòc una estudiant de enginyeria tècnica industrial,esp.en mecànica i m’agradaria saber si algú em pot explicar més clarament si amb aquest títol podré cursar el màster després i fer oposicions o,per contra si serà necessari fer el segon cicle d’enginyeria industrial.
  Si algú em pot resoldre els meus dubtes li ho agrairia moltíssim.
  El meu correu és mariarovira89@hotmail.com per si algú em vol respondre.
  Gràcies
  M.Rovira

 2. a 08 oct. 2009 a les 6:44 enriccanela

  Maria,
  Bé no t’ho puc respondre. Tu estàs fent una enginyeria tècnica (1r cicle). El RD que determina l’accés a màster demana, crec, més crèdits que els que tu tindtàs amb aquesta carrera, per tant, penso, necessitaràs primer el 2n cicle.
  Hauries de mirar l’article 3 d’aquest enllça:
  http://www.boe.es/boe/dias/2005/01/25/pdfs/A02846-02851.pdf
  Tot depèn de si s’assimila a grau o no.
  No veig altra fórmula que la pregunta a la secció acadèmica del teu centre.
  Em sap greu però no tinc més informació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació