Enric I. Canela

Com és pot ser tan cínic. Diu Especial Bolonya que Blanca Palmada va mentir abans de marxar: es manté vigent el recàrrec per segona titulació.

Jo, evidentement, no sé el que hagués passat si Blanca Palamada haguès continuat en el càrrec, ara bé, no va mentir. El mateix Especial Bolonya després d’aquest títol, diu: A finals de maig, Palmada va anunciar que proposaria al Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) que se suprimeixi aquest recàrrec en la reunió de finals de juny.

Tanmateix, a la celebració d’aquesta trobada la comissionada ja havia estat destituït pel conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, qui la va rellevar en el seu lloc per l’aleshores director general d’Universitats, Joan Majó. En anar Majó a la reunió del CIC, la mesura no va arribar a proposar, per la qual cosa el recàrrec per segona titulació segueix vigent.

Com ho podia fer si ja no hi era?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació