Enric I. Canela

Avui el Consell de Ministres ha nomenat Directora general de Formació i Orientació Universitària a Marías Mercedes Chacón Delgado.

El seu Currículum vitae diu: Nascuda el 13 de juny de 1962 a Bilbao, és llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat del País Basc. Ha treballat en l’àmbit de l’orientació educativa i professional, i en la recerca i gestió de projectes d’innovació i desenvolupament educatius. Ha estat coordinadora de programes de rehabilitació a la Direcció General de Serveis Penitenciaris i Rehabilitació del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, i Directora de l’Àrea d’Educació de la Fundació Jaume Bofill. Actualment era gerent de la Fundació BCN Formació Professional de l’Ajuntament de Barcelona i Secretaria del Consell de la Formació Professional i Ocupacional de Barcelona.

Una resposta a “Nova directora general de Formació i Orientació Universitària (allà)”

  1. a 03 jul. 2009 a les 3:50 Joan Gil Oliveras

    http://www.racocatala.cat/noticia/19870/comissio-europea-financara-cursos-intensius-catala-erasmus

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació