Enric I. Canela

La bona notícia és que la Comissió Europea finançarà, a partir del curs 2010-2011, els cursos intensius de les llengües cooficials de l’Estat espanyol dels estudiants Erasmus d’universitats on aquestes llengües són utilitzades.

El català, com la resta de llengües cooficials de l’Estat, entrarà així a la llista de llengües que s’ofereixen als cursos intensius per a Erasmus que finança la Comissió Europea, en el marc del seu Programa d’Aprenentatge Permanent (PAP). Es tracta de cursos que s’ofereixen al país d’acollida just abans que els estudiants iniciïn el curs i que fins ara només s’impartien per a llengües oficials de la UE (excepte l’anglès, el francès, el castellà, l’alemany i l’italià, que ja compten amb una bona estructura d’ensenyament oferta pels Estats membres) i per a islandès, noruec i turc. El curs2006-2007, més de 4.000 estudiants van participar en aquestes classes d’idiomes.

Una resposta a “Un passet a favor del català”

  1. a 05 jul. 2009 a les 4:21 Maria Badia

    Sí, comparteixo amb tu que és una bona notícia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació