Enric I. Canela

Andrés Zabara. Director de Tecnologia del CDTI escriu un article a Cinco Días i fa la rosca als seus caps. Entre altres coses ens dius, parlant de les coses que estan fent (o que volen fer) que:

Amb el disseny d’aquest ventall de programes, juntament amb la definitiva implantació dels incentius fiscals per al foment d’activitats d’R+D i la futura entrada en vigor de la nova Llei de la Ciència i la Tecnologia, actualment en elaboració, el nostre sistema d’innovació s’ha dotat dels instruments necessaris per afrontar el repte de la transformació de la nostra economia. S’obre així un escenari en què l’empresa haurà d’agafar el testimoni i ser la principal protagonista d’una etapa que ens hauria de portar al procés final de convergència real amb els països més avançats.

Amb l’actual sistema de govern espanyol i la manca de polítiques estables, algú s’ho creu?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació