Préstecs a Catalunya


Enric I. Canela

Estem de sort, el DOGC publica que el 28 de desembre es va signar un conveni entre l’Administració General de l’Estat, a través de la Secretaria d’Estat d’Universitats, pel que es concedeix un préstec a la Comunitat Autònoma de Catalunya, per un import de 34.370.000 euros, amb càrrec als pressuposts generals de l’Estat per al 2008. L’objecte d’aquest Conveni és regular la col·laboració entre l’Administració General de l’Estat i la Comunitat Autònoma de Catalunya en el foment dels parcs científics i tecnològics. S’amortitzarà entre el 2012 i el 2023 a raó de 2.864.166,66 euros anuals.

4 respostes a “Préstecs a Catalunya”

 1. a 19 jul. 2009 a les 12:49 popota

  Cal fomentar parcs científics i tecnològics? No seria més convenient deixar d’erigir totxo científic i tecnològic per tot arreu i començar a pagar investigadors i equips perquè no hagin de fugir del país?

 2. a 19 jul. 2009 a les 6:32 enriccanela

  Popota,
  Suposo que tenen objectius diferents. Calen les dues coses. Quan s’administra la misèria…
  El prproblema és que s’han construït massa parcs sense recursos.

 3. a 19 jul. 2009 a les 9:23 Miquel Duran

  Compte, que aquests prèstecs s’han de tornar. I es tornen, perquè se n’estan tornant. Es tracta de poder bastir edificis i posar-hi instal.lacions i equipament, perquè els inestigadors hi puguin treballar.

 4. a 20 jul. 2009 a les 8:05 enriccanela

  Miquel,
  Ho tinc ben clar. S’estan retornant, veig els comptes de totes les universitats i em consta.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació