Enric I. Canela

Els que estigueu interessats pels usos i percepcions lingüístiques a la universitat podeu llegir el document “Usos, actituds i identitats lingüístics entre l’estudiantat universitari” elaborat pels Serveis lingüístics universitaris. És llarg però fàcil de llegir i il·lustratiu.

2 respostes a “La llengua catalana entre els universitaris”

  1. a 22 jul. 2009 a les 9:35 Meius

    Enric,

    Estem segurs que ens faràs una valoració. M’interessa molt la teva opinió, ja ho saps. I em dol que alguns diaris només hagin volgut destacar una única dada potser no tan positiva, la que fa referència a la visió del futur de la llengua que tenen els universitaris, en lloc de trobar-ne el rerefons, prou interessant.

  2. a 22 jul. 2009 a les 9:43 enriccanela

    Meius,
    Com que no el tinc encara en paper, no l’he llegit prou com per comentar res, però ho faré. M’ha semblat molt ben fet. Això si.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació