Enric I. Canela

Avui s’ha publicat la convocatòria de 2009 d’ajuts al Programa Campus d’Excel·lència Internacional. El Programa Campus d’Excel·lència Internacional és un dels principals eixos de l’Estratègia Universitat 2015.

Aquesta convocatòria pretén situar a les universitats espanyoles entre les millors d’Europa, a més de donar suport a la promoció i consolidació de les fortaleses del conjunt de les universitats espanyoles. Els ajuts s’atorgaran a través de dos subprogrames:

El Subprograma per al Desenvolupament i Concreció d’un Pla Estratègic, del Ministeri d’Educació,

El Subprograma de R+D+i i Transferència, del Ministeri de Ciència i Innovació

El finançament consistirà en subvencions, per import de 53 milions d’euros, i 150 milions d’euros en préstecs que es concediran a les Comunitats Autònomes on es trobin les universitats seleccionades per dur a la pràctica el seu Pla de Conversió a Excel·lència Internacional amb la finalitat de que aquestes les concedeixin les ajudes necessàries per a la seva realització.

Podeu trobar la convocatòria al BOE. El termini de presentació de les sol·licituds acaba el dia 8 de setembre. Molta feina a fer per tan pocs dies tot i que les universitats ja fa temps que hi treballen.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació