Enric I. Canela

El rector Dídac Ramírez i el delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona Manuel Royes han subscrit un Acord marc de col·laboració entre ambdues institucions per tal de desenvolupar un projecte d’innovació als terrenys de l’antiga fàbrica SEAT. Aquest projecte s’articularà al voltant de tres grans eixos o plataformes: alimentari, tecnològic i cultural o humanístic. L’objectiu del conveni és fomentar la transformació de la indústria convencional en una altra de nova basada conceptualment en el coneixement, la innovació i la tecnologia, compatible amb l’entorn urbà.

Així, doncs, en el marc de l’Acord, la UB i el Consorci es comprometen a elaborar un projecte de desenvolupament de la Plataforma Cultural en el termini de sis mesos a partir de la signatura. La durada del conveni és de deu anys, prorrogables per acord escrit exprés i mutu.

Prèviament a la signatura d’aquest Conveni, el passat divendres 17 de juliol, el Consorci de la Zona Franca i un important grup de productors culturals van signar un conveni de col·laboració per al desenvolupament d’un parc audiovisual a la Plataforma Cultural de la Zona Franca.

2 respostes a “La UB posa el peu a la Zona Franca”

  1. […] parlat del tema diverses vegades en els darrers dos anys i mig (veure La UB posa el peu a la Zona Franca, Recerca i innovació a la Zona Franca, El projecte BZ, una aposta de futur i El BZ Zona Innovació […]

  2. […] parlat del tema diverses vegades en els darrers dos anys i mig (veure La UB posa el peu a la Zona Franca, Recerca i innovació a la Zona Franca, El projecte BZ, una aposta de futur i El BZ Zona Innovació […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació