Cafeïna, glucosa i cervell


Enric I. Canela

Llegia que un estudi elaborat pel Grup de Neuropsicologia de la UB ha demostrat que el rendiment en tasques de reacciometria, psicomotricitat i aprenentatge milloren amb l’administració prèvia de dosis baixes o moderades de cafeïna i glucosa – o la combinació d’ambdues -, com les contingudes en el cafè o les begudes de cola.

Interessant demostració pràctica d’una cosa que des del punt de vista bioquímic sembla relativament clar, si bé, com en tot, mancava la prova clínica. La veritat és que no sabia que no s’havia demostrat.

Jo, però, cafè sense sucre i cap refresc.

2 respostes a “Cafeïna, glucosa i cervell”

  1. a 26 jul. 2009 a les 6:50 Noemí

    Jo havia sentit que la glucosa sempre havia funcionat molt bé per al cervell.

  2. a 26 jul. 2009 a les 8:00 enriccanela

    Noemi,
    ÉS l’aliment del cervell, sense no funciona (bé temporalment pot viure però poc).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació