Enric I. Canela

Podeu llegir a El Triangle que L’Abat Oliba ha cessat l’administrador. Aquesta passada setmana la Universitat Abat Oliba CEU va cessar el seu administrador, Anton Miret, un dels darrers professionals independents i de nivell que quedaven en aquest institució educativa. Anton Miret, reconegut gestor de l’àmbit universitari, home de principis empresarials, es va incorporar a aquesta Universitat en l’inici de la seva singladura, i ha estat el seu administrador des d’aleshores. Així mateix va assumir la gerència en funcions en un període d’especial complexitat quan l’anterior gerent (gendre del ara ja anterior rector, J.M. Alsina) va ser apartat de les seves funcions, tot això fins que fa pocs mesos va arribar un nou gerent, Juan Álvarez, molt de la corda i a les ordres de l’actual direcció central del grup educatiu. La Universitat Abat Oliba depèn de la Fundación San Pablo-CEU, que pertany de l’Asociación Católica de Propagandistas, de línia molt reaccionària i que els darrers temps ha estat molt vinculada a diversos grups d’extrema dreta com els Legionarios de Cristo.

5 respostes a “L’administració de la Universitat Abat Oliba”

 1. a 15 oct. 2009 a les 10:40 Mendez

  Si claro, menudo pieza el Miret. pregútale como de compró su ipod, quien el pagaba sus comidas diarias, de donde sacaba pa sus vicios y regalos, justo donde todo el mundo piensa, de la caja de la universitat.
  la uao, si catolica a tope, pero tan reaccionaria y extremista como tu canela con tu catalanimso, igual. Sois los mismos perros con distintos collar.
  no te jode!!!!

 2. a 16 oct. 2009 a les 6:34 enriccanela

  Mendez,
  Si tots són com tu i tenen el mateix llenguatge, podrieu viure amb el Torquemada.
  Com pots imaginar no sé absolutament res del tal Miret. Aquesta és una notícia d’El Triangle.
  A banda de ficar-te amb qui no coneixes, saps fer alguna cosa?
  Viu en el món de la misèria sotmés a l’espoli i beu bilis.

 3. a 17 oct. 2009 a les 12:04 Mendez

  Das pábulo a una noticia que aparece en un panfleto tan atravesado políticamante que, al igual que tu, no es capaz de ver mas de la realidad que lo que os interesa ver junto con vuestro discurso anti. No te exime de nada si lanzas la piedra y escondes la mano. Yo sí conocí a ese señor, y si te refieres a ti, estás equivocado, te respeto, no me meto contigo, solo desprecio tu pesamiento y lo rancio del catalanismo excluyente.
  Hay que viajar Canela, y tu deberias viajar mucho.

 4. a 01 des. 2009 a les 8:27 trabajadora

  Quién eres tu Méndez?
  Yo si he trabajado con Miret. Un tipo excelente, honrado hasta el extremo y de lo mejor que ha pasado por esa casa de locos. De que cóño hablas? Que te roe por dentro que no sabes ni escribirlo?

 5. a 01 des. 2009 a les 8:32 enriccanela

  Trabajadora,
  No pateixis, aquest Méndez queda ben retratat amb el que escriu. És un pobre rsentit social que no és capaz d’emprar la és mínima educació. El seu lloc més adient és algun d’aquest fórum digitals on tots són insults.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació