Enric I. Canela

Avui ha nascut oficialment la S’ha reunit el seu Patronat amb Anna Maria Geli, rectora de la UdG i presidenta de la Fundació; Manel Serra, president de Caixa de Girona i vicepresident de la Fundació i Marta Aymerich, directora de la Fundació. Entre els vocals hi ha Ramon Brugada, degà de la facultat de Medicina; Pere Condom, director de Parc Científic i Tecnològic; Joan Rodés, catedràtic de Medicina a la UB; Josep Maria Antó, professor de Medicina a la UPF; Francesc Gòdia, catedràtic d’Enginyeria Química de la UAB; Guillem López-Casasnovas, catedràtic d’Economia de la UPF i Antoni Esteve doctor en Farmàcia per la UAB.

Marta Aymerich, doctora en medicina i cirurgia, ha explicat que les prioritats de la Fundació seran endegar programes de beques perquè els estudiants puguin estudiar a l’estranger, impulsar activitats de formació internacional també pels professors o accelerar que els resultats de la recerca arribin abans a la pràctica clínica.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació