Turisme científic


Enric I. Canela

El Consell de Ministres del 24 de juliol va aprovar un acord per a què els ministeris de Ciència i Innovació i d’Indústria, Turisme i Comerç impulsin activitats de turisme científic.

Es veu que cada vegada sabem més de ciència i han descobert que els congressos científics són una activitat essencial de la comunitat científica. Són la segona via més important de comunicació entre investigadors, després de les revistes especialitzades.

En aquest context, el Consell de Ministres considera que la imatge d’Espanya en el món la fa atractiva per als investigadors a l’hora de triar com a seu de congressos, conferències i seminaris científics de tot tipus, i que existeix potencial per incrementar quantitativament l’activitat de congressos científics al nostre país i, especialment, per millorar qualitativament, incorporant activitats turístiques de valor afegit a l’oferta tradicional de congressos.

Que ens preguntin als de Barcelona. El problema és que els hotels són tan cars que ho dificulten tot.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació