Enric I. Canela

Llegeixo que el Govern ha aprovat avui destinar 300.000 euros al patronat de la Fundació per al Desenvolupament de la Investigació en Genòmica i Proteòmica Genoma España. Aquesta quantitat, corresponent a l’any 2009, s’afegeix als 300.000 euros que la Generalitat va aportar el 2008.

Genoma España és una fundació pública d’àmbit estatal creada l’any 2002, que està participada majoritàriament pels ministeris de Sanitat i Consum i de Ciència i Innovació. Catalunya també forma part del patronat, mitjançant els Departaments d’Innovació, Universitats i Empresa i el de Salut, així com altres administracions i empreses privades, entre les quals hi ha Laboratoris Esteve.

La fundació té com a objectiu genèric promoure la recerca genòmica i proteòmica (és a dir, la genòmica relacionada amb les proteïnes) i la biotecnologia. També pretén estimular el traspàs de recursos privats cap a les universitats i centres de recerca, millorar la transferència de tecnologia i crear noves empreses en l’àmbit de la biotecnologia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació