Enric I. Canela

L’AGAUR ha publicat una convocatòria per concedir ajuts d’un màxim de 50.000 euros per a la presentació de projectes col·laboratius d’R+D al 7è Programa Marc (PM) de la Unió Europea (2007-2013) en què col·laborin en un mateix projecte empreses i centres públics i privats d’R+D de Catalunya. Aquesta convocatòria és impulsada i gestionada per ACC1Ó, a través del Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM).

Poden optar les empreses amb seu social a Catalunya i organismes de recerca de Catalunya. S’inclouen com a organismes de recerca: universitats públiques i privades, centres d’R+D, centres de la Xarxa TECNIO, i hospitals de la Xarxa Sanitària de Catalunya i les seves respectives fundacions.

Cal dir que es tracta d’una magnífica forma d’impulsar l’economia del coneixement el fet d’exigir l’associació de les empreses i els centres de recerca per poder optar als ajuts.

L’èxit seria que s’acabessin els diners dels ajuts, posaria de manifest l’interès col·laboratiu i d’internacionalització.

Les direccions de la Direcció General de Recerca i d’ACC1Ó han fet una bona feina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació