Enric I. Canela

Francisco Lupiáñez-Villanueva posa al nostre abast el treball Knowledge, networks and economic activity: an analysis of the effects of the network on the knowledge-based economy written by Joan Torrent, director of ICTs Interdisciplinary Research Group (i2TIC). Ens diu Lupiáñez-Villanueva que el document contextualitza el canvi disruptiu de la transició a una economia basada en el coneixement i discuteix els postulats de les ciències socials en relació a aquest fenomen. Una vegada explicat el context general, l’article se centra en els fonaments microeconòmics, la comprensió del coneixement com a input i com a mercaderia. Finalment, després d’examinar la microeconomia del coneixement, el treball aborda les externalitats de xarxa i el seu impacte en les funcions econòmiques i l’estructura del mercat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació