Corporativisme


Enric I. Canela

A vegades el corporativisme fa a la gent fer estupideses. Llegeixo que la ministra de Sanitat i Política Social, Trinidad Jiménez, ha manifestat en el marc de la reunió mantinguda amb la Confederació Estatal de Sindicats Metges (Cesme), que donarà suport als metges i intercedirà per llurs peticions en la propera Comissió Interministerial, que tindrà lloc al mes de setembre, en relació amb el “greuge” que suposa en Pla Bolonya.

Es veu que no poden suportar que el títol de Medicina sigui un grau perquè dura més. Jo diria que fa anys que això ha estat així. La llicenciatura de Medicina durava sis anys i les de Filosofia o Química (a Catalunya) duraven quatre. On és el greuge? La ministra que no es deu assabentar de què va la pel·lícula diu que entén l’ofensa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació