Enric I. Canela

Llegeixo a Cinco Días que Madrid, Catalunya i Balears encapçalen la llista de comunitats autònomes amb més penetració de banda ampla d’Espanya, amb taxes de 24,7 línies per cada 100 habitants, 23,6 línies i de 23,2 línies, respectivament, superant la mitjana nacional , situada en 19,8 línies per cada 100 habitants, segons el segon informe anual sobre serveis i infraestructures de telecomunicacions per comunitats autònomes de la Comissió del Mercat de Telecomunicacions (CMT).

Aquestes dades estan relacionades amb l’Enquesta TIC-Llars 2008 de la Fundació Observatori per la Societat de la Informació de Catalunya (FOBSIC) i l’lnstitut d’Estadística de Catalunya que diu que la banda ampla està en el 52,5% de les llars catalanes, mig punt per sobre de la mitjana UE-15. Tenen aquest tipus de connexió nou de cada deu llars amb accés a Internet.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació