Enric I. Canela

El Ministeri de Ciència i Innovació ha obert una convocatòria per a la concessió de subvencions del subprograma de suport a la participació d’empreses espanyoles en programes internacionals de R+D (Interempreses Internacional). Aquest Subprograma s’inclou en el Programa Nacional d’Internacionalització de l’R+D del Pla Nacional d’R+D.

Cent amb una partida pressupostària de 10 milions d’euros per finançar projectes que s’executin durant el periodo2009-2012.

Els ajuts tindran com a finalitat subvencionar, entre altres accions, la fase de definició i preparació de propostes a les empreses que vulguin participar en els programes Eureka, Iberoeka i també en programes Bilaterals que són gestionats pel CDTI. Part d’aquestes ajudes aniran també destinades a promocionar i difondre aquests programes, així com altres iniciatives de R+D connexes al Programa Marc de la Unió Europea.

La llàstima és que sembla que aquesta convocatòria no demana que les empreses vagin acompanyades de centres de recerca com ha fet ACC1Ó a Catalunya (podeu llegir Bona iniciativa de la DGR i ACC1Ó). Així no impulsaran la necessària transferència de coneixement.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació