Enric I. Canela

Fa ben bé un mes vaig escriure un article per a la revista Catalunya Empresarial de juliol – agost. Al web del Cercle per al Coneixement el podeu llegir també en versió en català si us ve de gust. El van titular: Enfocament i creació de valor sostenible.

El resum que li han posat diu:

Quan es parla d’economia, una de les coses en les que tothom està d’acord és que sense innovació no hi ha cap possibilitat de competir en un mercat globalitzat. Les empreses del nostre entorn han de donar cada vegada més importància a aspectes relacionats amb l’augment del valor afegit dels seus productes o serveis ja que d’altra manera, a causa dels menors costos de mà d’obra de països d’altres zones, els serà impossible competir en condicions adequades.

Poques coses variaria, però si voldria assenyalar una. Al final de l’article feia referència al CIDEM. El que havia estat. Avui, després d’haver vist les darreres accions (veure Bona iniciativa de la DGR i ACC1Ó).ho escriuria diferent, però cada cosa té el seu temps. Hi ha dues coses que, en l’àmbit de la recerca, el desenvolupament i la innovació, s’estan fent cada dia millor a Catalunya: BIOCAT i ACC1Ó. Només cal que els pressupostos públics sàpiguen donar continuïtat a aquestes iniciatives.

Per cert, em cap l’honor de compartir article al Cercle amb el bon amic David Rodríguez, conegut de vosaltres a través de Vida Quotidiana i Economing. El seu article: Sobradament preparats, escassament qualificats mereix atenció.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació