Liderar la biotecnologia


Enric I. Canela

Llegia a Biocat que després de l’EuroBiotech Fòrum i del HiT Healthcare, i a l’espera del BIO-Europe Spring el proper 2010, Barcelona acollirà un altre gran esdeveniment internacional del sector biotec, el catorzè Congrés Europeu de Biotecnologia, del 13 al 16 de setembre, al Palau de Congressos de Catalunya.

L’edició 2009 d’aquest congrés, que organitza la Federació Europea de Biotecnologia (EFB) amb la col·laboració de Biocat, i que es presenta sota l’eslògan Symbiosis: ciència, indústria i societat, tractarà la innovació biotecnològica i els avantatges que els avenços d’aquest sector aporten a la societat. En aquest sentit, s’abordaran quatre temes clau: biotecnologia industrial, salut i medicina, biotecnologia verda i biologia de sistemes i tecnologia.

Una vegada més es posa de manifest el lideratge de la biotecnologia catalana en el context espanyol, tot i que serà difícil mantenir-la. En tot cas cal seguir la feina, augmentant si cap els recursos públics atès que la biotecnologia és una de les apostes més sòlides per encarar l’economia del coneixement. Caldria que el nostre lideratge fos europeu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació