Enric I. Canela

Fa uns dies vaig publicar Els màsters per als aturats discrimina a la gent de més edat fent referència a la subvenció de la matrícula per a cursar màsters que dóna el govern de l’estat a alguns aturats.

Avui llegeixo que un total de 37.000 titulats universitaris d’entre 25 i 40 anys que es troben en situació d’atur a la Comunitat de Madrid (el 14,88 % del total nacional, volen dir Espanya) podran demanar les ajudes de per a la matrícula de màsters oficials en qualsevol de les universitats públiques per al proper curso2009-2010, el termini de matrícula finalitza el 30 d’octubre.

La iniciativa, anunciada pel president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, en el Debat sobre l’Estat de la Nació, i que comptarà amb un pressupost de 70 milions d’euros per tot el país, cobreix tant a diplomats com a llicenciats en atur .

En total, a Espanya 248.600 persones poden acollir-se a aquests ajuts.

Aquestes notícies sempre confonen. Parla de 70 milions d’euros i l’ordre diu: La quantia total dels ajusts que es convoquen en aquesta Ordre serà de 48.937.500 euros. A més aclareix que es finança amb càrrec als pressupostos del 2009 i el 2010.

Després diu que 248.600 persones es podran acollir. Bé, podran demanar-la, però acollir-se… Si compteu que el preu públic d’un màster deu ser de 1.500 euros de mitjana veureu que això dóna per poc més de 30.000 persones.

No sé si l’ajut el demanarà poca o molta gent, però comes vulguin acollir molts tornarem a tenir la situació de sempre. Grans anuncis i molta lletra petita.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació