Enric I. Canela

Ho comentava a Convocatòria del Campus d’Excel·lència Internacional i a Una bona convocatòria. Hi hauran diners?. La convocatòria està vida, el termini s’acaba el proper dia 8 de setembre. El País li dedica Las universidades públicas catalanas se preparan para su examen final.

Es tracta d’un article on es comenten algunes coses al voltant del que estan fent per presentar-se a la convocatòria la UAB, la URV, la UdG, la UdL, la UB, la UPC i la UPF, és a dir, totes les universitats, algunes amb dos campus candidats.

Es triaran 15 a tot l’Estat. Malgrat que alguns de Catalunya en són líders, sembla difícil que siguin escollits més de dos.

El que té gràcia de l’article és que hi diu: Alemanya, per exemple, va triar el 2006 i 2007, nou “universitats d’excel·lència”. Quatre d’elles estan a Baden-Württemberg, una regió agermanada amb Catalunya. Ambdues presumeixen de ser zones europees amb una alta concentració de focus de recerca i innovació.”

Igual!. Els recursos posat pels alemanys i els posats pel govern espanyol, i Catalunya germana de Baden-Württemberg. Malgrat tot, benvinguda siogui la convocatòria.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació