Enric I. Canela

Podem llegir a ACN que el ministre d’Educació, Ángel Gabilondo, ha recordat que la Llei d’Educació de Catalunya (LEC) penja directament de l’Estatut, i que per tant s’haurà d’aplicar, o modificar, tenint en compte la sentència del Tribunal Constitucional sobre el text. El ministre ha assegurat que ell és partidari del compliment ‘estricte’ de la Constitució i de l’Estatut, i que per tant, ‘segons quina sigui la decisió’ del Tribunal Constitucional ‘adoptarem decisions al respecte’. El ministre ha atribuït les advertències que arriben des de Catalunya sobre la reacció a una possible retallada del Tribunal Constitucional a la ‘voluntat de pressió’ i de ‘fixar una posició’ de les formacions catalanes.

Gabilondo és una persona dialogant i amable, però malgrat això ha dit: ‘segons quina sigui la decisió’ del Tribunal Constitucional ‘adoptarem decisions al respecte.

Evidentment, mentre Catalunya no sigui un estat no tindrà mai cap possibilitat de decidir sobre el seu model educatiu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació