Enric I. Canela

Javier Bará Temes, Director d’AQU Catalunya escriu l’editorial del darrer butlletí de l’AQU: El seguiment de les noves titulacions oficials. Un article força aclaridor sobre com s’ha de fer el seguiment de les noves titulacions. Si us interessa el tema, paga la pena llegir-lo, és curt.

Destaco un tema que he seguit de prop durant anys. El sistema UNEIX on es recullen totes les dades de les universitats del sistema públic català. Totes les dades estan validades i és una informació molt valuosa. Hi diu Bará: El seguiment, en la pràctica, haurà de materialitzar-se mitjançant la publicació, per part de la universitat i en diferents moments de l’any, de la planificació operativa de cada curs, l’oferta i la demanda de places i els indicadors corresponents a les taxes de rendiment, d’abandonament i, en el seu moment, de graduació, com a mínim. És important assenyalar que en el cas de Catalunya tots aquests indicadors numèrics estan ja recollits a la base de dades UNEIX. La universitat també haurà d’informar l’agència de les referències de la informació pública, de les modificacions introduïdes en el títol i dels resultats de l’actuació del sistema intern de garantia de qualitat: punts forts i febles identificats i accions de correcció o millora adoptades.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació