Enric I. Canela

Malauradament tard, com molta gent per una qüestió tècnica, he rebut la invitació per a l’acte de presentació de la plataforma digital GLOBAL TALENT de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, que tindrà lloc a l’IMAX Port Vell, Moll d’Espanya, s/n de Barcelona, dilluns 14 de setembre, a un quart de vuit del vespre.

Aquesta Plataforma és la primera gran iniciativa divulgadora de la ciència emmarcada en l’esperit del PNRI, posada en marxa per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI).

El primer objectiu de Global Talent és disseminar i divulgar la ciència més actual, explicar com el coneixement es tradueix en economia i promoure el debat social de les idees, contribuint a conduir-nos a la nostra futura societat i economia del coneixement.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació