Enric I. Canela

Avui he anat a escoltar la lectura de la tesi doctoral de Francesc Balagué. Si ara no us ve al cap, és el propietari de Bloc de Blocs dedicat a l’ús dels blocs a l’educació superior. Sens dubte una eina imprescindible per aprofundir en aquest món fascinant.

Una excel·lent presentació de la que he pogut aprendre coses. Ara em llegiré la tesi i segur que encara en trauré més suc. Em quedo amb el com aplicar el que ell explica a la meva disciplina. A veure si tinc alguna idea.

Felicitats Francesc.

2 respostes a “La Tesi Doctoral de Francesc Balagué”

  1. a 21 set. 2009 a les 12:50 francesc

    Moltes gràcies Enric, un plaer que vinguessis a la presentació!

    Salutacions!

  2. a 21 set. 2009 a les 8:17 enriccanela

    Encantat Francesc, va ser un plaer.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació