El bròquil i el cor


Enric I. Canela

Llegia a Diario Médico que Investigadors de l’Imperial College de Londres han trobat proves químiques que el bròquil i altres verdures proporcionen un mecanisme de defensa addicional que protegeix les artèries dels coàguls que provoquen atacs al cor.

4 respostes a “El bròquil i el cor”

  1. a 12 set. 2009 a les 11:40 Salvador

    Ni així aconseguiran fer-me menjar bròquil 😉

  2. a 12 set. 2009 a les 12:34 enriccanela

    A mi tampoc no m’agrada, però potser amb altres coses…

  3. a 13 set. 2009 a les 6:31 Júlia Rosell

    Doncs jo el trobo deliciós, sobretot amb arrós o altres verdures o inclòs carn. Uhm… es poden fer tantes coses amb el bròquil!

  4. a 14 set. 2009 a les 9:00 enriccanela

    Júlia,
    Tu estaràs ben sana.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació