Enric I. Canela

A Elena Salgado li van preguntar per la possible reducció del pressupost del Ministeri de Ciència i Innovació i va dir: “No sé d’on surt això”, va dir, encara que va reconèixer que el Govern encara no sap com afectarà en les partides de cada ministeri la necessitat de ser més austers, Salgado va vincular la creació d’un fons del projecte de llei d’Economia Sostenible a les activitats que són competència de Ciència i Innovació. “No es reduirà la despesa en recerca, per descomptat no a aquests nivells”, va dir en referència a una eventual reducció de la despesa del 37% per al departament de Cristina Garmendia (Veure Una tragèdia per a la ciència).

4 respostes a “Igual salvem el pressupot de recerca”

 1. a 13 set. 2009 a les 4:31 Miquel Duran

  Té raó la ministra, no es reduïrà necessàriament, perquè ja s’ha reduït. El resultat dels projectes d’aquest any ha estat quantitats menors, menys becaris, …

  Tampoc no podem pensar en què el sistema universitari està en una torre de marfil, aïllat del seu entorn. I podem estar contents que les reduccions no siguin més grans. Potser encara han de venir.

 2. a 14 set. 2009 a les 11:48 m

  Por el momento, el Centro Nacional de Genotipación cierrará sus puertas el próximo año por falta de presupuesto por parte de Genoma España. ¿Puede ser debido a este corte presuspuestario?

 3. a 14 set. 2009 a les 9:01 enriccanela

  Miquel,
  Cert, que la situació no està per alegries. Personalment no m’està afectant directament la reducció, però una de les claus per sortir-se’n és no baixar la guardia en aquest camp.

 4. a 14 set. 2009 a les 9:10 enriccanela

  M,
  Ni idea, però no m’estranyaria. Genoma España rep diners del govern espanyol, no?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació