Orgull biotecnològic


Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, es va mostrar satisfeta per les dades publicades per l’OCDE sobre biotecnologia. Unes dades en què Espanya ha obtingut uns bons resultats en els rànquings de països que utilitzen la biotecnologia en els seus processos productius. En concret, apareix situada a la segona posició de tots els països europeus pel que fa a empreses que utilitzen la biotecnologia en els seus processos productius.

Imagino que es refereix al document OECD Biotechnology Statistics 2009 publicat a finals de maig.

Com també diu l’article les dades les donava ja l’Informe ASEBIO 2008 al que em referia al juliol a Catalunya líder biotecnològic.

Com que les coses van tan malament en economia del coneixement, cal treure pit en aquesta branca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació