Enric I. Canela

El País ens diu: Enginy, creativitat, tenacitat i certa dosi de desvergonyiment són qualitats que comparteixen els joves amb els científics, i que apareixen en dosis molt altes en els 135 participants en el Concurs de Joves Científics, fallat a París. Una prova de que en ciència pot rendir molt en perseguir idees en aparença absurdes és que un dels primers premis ha recaigut en el projecte d’un avió capaç de frenar i fer marxa enrere, d’un estudiant suís que rebrà 7000 euros.

Un dels segons premis l’ha guanyat l’espanyola Sara Vima Grau, que va investigar els pigments minerals usats en l’art romànic català.

Sara Vima, de Berga, també va guanyar el premi CIRIT 2008. Li preguntarem que tal porta això de la nacionalitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació