Enric I. Canela

El president de la Conferència de Rectors de las Universitats Espanyoles (CRUE), Federico Gutiérrez-Solana, que ha inaugurat a la Universitat Politècnica de València el XVII Congrés Universitari d’Innovació Educativa en els Ensenyaments Tècniques, ha demanat que no s’aturi la inversió en educació, atès que el seu valor afegit és “immens” front a infraestructures públiques, en les quals sí que es podria retardar un temps la inversió. Ha defensat que el valor afegit de petites quantitats pressupostàries en l’àmbit educatiu és “immens”, enfront de, per exemple, la construcció d’un quilòmetre d’autopista, per la qual cosa ha mantingut que no s’ha d’aturar la dinàmica de creixement en coneixement, quan potser es poden retardar un any determinades inversions en infraestructures.

A veure si li fan cas. Ho té difícil.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació