Enric I. Canela

Podeu llegir al web de la UB que la xarxa d’universitats europees en ciències de la vida, Eurolife, celebra el 10è aniversari amb un simposi que tindrà lloc el proper 21 de setembre a les 17 h a l’aula Pi i Sunyer de la Facultat de Medicina (Casanova, 143).

Eurolife està promovent l’intercanvi d’investigadors entre les institucions associades amb l’objectiu d’augmentar les sinergies i maximitzar la recerca internacional i interdisciplinària. A Barcelona s’engega el Programa de beques Eurolife per a joves investigadors que ofereix als joves investigadors l’oportunitat d’adquirir noves habilitats en diferents laboratoris, i així construir i reforçar la seva xarxa internacional de recerca. Sobre aquest projecte, Albert Tauler, coordinador de la xarxa Eurolife a la UB, explica que «el programa d’intercanvi d’Eurolife ofereix l’oportunitat de treballar en un altre laboratori i ajuda a iniciar nous programes de col·laboració en recerca. A banda dels beneficis científics, el contacte amb cultures diferents anima els joves investigadors a apreciar el sentit d’unitat i la diversitat d’Europa en recerca». Entre altres iniciatives, la xarxa també disposa d’un programa d’intercanvi per a estudiants, del qual es poden beneficiar els estudiants del màster en Biomedicina de la UB.Les institucions que participen en la xarxa Eurolife actualment són: la Universitat de Barcelona (Espanya), la Universitat de Dublín Trinity College (Irlanda), la Universitat d’Edimburg (Regne Unit), el Medical Center de la Universitat de Leiden (Països Baixos), l’Institut Karolinska (Suècia), la Universitat de Medicina de Göttingen (Alemanya) i la Universitat d’Estrasburg (França).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació