Enric I. Canela

Podeu llegir al web de la UB que la UB i la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, van firmar a Barcelona un conveni de col·laboració per a la incorporació d’una part del fons bibliogràfic de la Universitat a la Biblioteca Cervantes. Entre aquests continguts hi ha una selecció d’obres originals del fons de reserva de la UB, que inclou manuscrits, incunables i primeres edicions dels segles XVI, XVII i XVIII.

La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, que el 2009 celebra el 10è aniversari, va néixer per iniciativa de la Universitat d’Alacant, del Banco Santander i de la Fundación Marcelino Botín, i en l’actualitat es desenvolupa sota la tutela de la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes presidida per l’escriptor Mario Vargas Llosa. Es proposa com a objectiu difondre la literatura i les lletres hispanoamericanes al món i, a través de la Red libre, oferir accés a més de 115.000 registres bibliogràfics. Des que es va crear, ha servit més de 775 milions de pàgines a internautes de tot el món.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació