Enric I. Canela

Podeu llegir que els recursos que han obtingut els agents de recerca de Catalunya (grups d’R+D d’universitats, de centres de recerca, d’empreses i de centres tecnològics, etc.) a través de les principals convocatòries competitives d’ajuts del 7è Programa Marc sumen al voltant dels 103 milions d’euros, cosa que suposa el 32,48% del total de l’estat espanyol, i l’1,99% del total europeu. Un magnífic resultat.

El text de la notícia del Govern, que no el titular, fa molt més èmfasi en què Catalunya rebrà 12,8 milions d’euros del fons Euroingenio, el 70% del pressupost anual total que l’Estat destina a premiar als territoris amb més participació en el programa europeu.

Aquesta és una bona feina d’ACC1Ó. Felicitem als que fan la feina i òbviament a tots els grups que han aconseguit els recursos.

El suport de l’administració és fonamental per aconseguir l’èxit. Si el Govern pogués invertir més en aquestes polítiques els resultats serien molt millors, potser aquestes dades animin al Govern a fer-ho.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació