Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, i la presidenta de BANESTO Ana Patricia Botín, han signat un acord pel qual el banc establirà una línia per finançar projectes de disseny i innovació, per import de 100 milions d’euros.

Segons va informar el banc, l’acord preveu l’establiment d’una línia contínua de col·laboració entre Banesto i la Societat Estatal per al Desenvolupament del Disseny i la Innovació (DDI) per donar suport a empreses que presentin projectes amb un fort component de disseny i innovació.

L’entitat busca finançar projectes que desenvolupin productes, processos o serveis nous o millorats, que puguin aportar a les empreses avantatges en termes de productivitat, diferenciació i competitivitat.

El conveni signat amb DDI s’emmarca dins del programa “Banesto Lidera”, que, des de començament d’any, ha subscrit 20 acords de col·laboració amb diferents organismes públics i privats de tot Espanya establint línies de finançament a pimes i empreses per import de 4.570 milions d’euros.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació