Enric I. Canela

La Fundació Genoma Espanya ha anunciat oficialment que deixarà de finançar l’Institut Nacional de Proteòmica (Proteored), al Centre Nacional del Genotipat (CeGen), l’Institut Nacional de Bioinformàtica (INB) i al banc d’ADN de Salamanca a partir del 31 de maig de 2010.

Aquest retallada de pressupostos per part de la fundació, que es basa en els fons que rep dels ministeris de Sanitat i Política Social, Ciència i Innovació, Indústria i Medi Ambient, posa en perill l’existència de les quatre plataformes d’R+D, que van ser creades en 2004.

L’excusa, que no es creu ningú, és que volen variar la seva funció i convertir Genoma en una mena d’oficina de transferència tecnològica.

Una altra mala notícia per a la Ciència. Que vagin dient que respectaran els pressupostos d’R+D+i.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació