Enric I. Canela

Us recomano una entrevista publicada a Crònica ahir. Li fan a Francesc de Dalmases, director de la revista Catalan International View, de la que soc membre del Consell Assessor i on he publicat algun article.

Li pregunten A qui li parla, la revista?

El noranta i escaig per cent del consum de la revista és a l’exterior. Un dels seus tresors és la base de dades d’enviaments, que s’acosta a les vuit mil entrades. Ja que no podíem competir quantitativament amb una gran tirada, perquè fem només 10.000 exemplars, intentem competir en qualitat. A la base de dades hi tenim, per exemple, els ambaixadors i alts càrrecs de Nacions Unides, tant a Nova York com a Ginebra, les institucions europees i els europarlamentaris, el cos consular que hi ha a Barcelona i els think tanks i els centres d’anàlisi internacional, tant d’Europa com d’Amèrica. També l’enviem al cos diplomàtic de l’Estat, que ens resulta especialment important perquè tenen una visió de Catalunya sinó manipulada almenys poc ajustada. És a dir, l’enviem a tots aquells àmbits on es discuteix, es pensa o s’actua sobre la realitat internacional, per aportar-los quina és la visió i la opinió que tenim des de Catalunya.

Una resposta a “Catalan International View i Francesc de Dalmases”

  1. […] Que la cooperació també són Relacions Internacionals ja m’ho va fer notar fa molts anys en una entrevista, en Francesc de Dalmases, que dirigeix l’altra ONG barcelonina que treballa a la zona. […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació