Enric I. Canela

Josep Llobet, portaveu adjunt del PP al Parlament i la portaveu d’ICV, Laia Ortiz, han opinat sobre l’afer de la vigilància que el director general del Barça, Joan Oliver, va encarregar fer als vicepresident del club.

El primer, Llobet, ha declarat a l’AVUI que el president del FC Barcelona, Joan Laporta, “darrerament ha estat dedicat a qüestions extraesportives i hauria de centrar-se en les seves obligacions com a president” per “garantir l’estabilitat social i esportiva” de l’entitat i assegurar que aquest cas “no afecti els resultats esportius”.

Jo em pregunto si els dos polítics són socis del Barça. Em sembla que si no ho són no tenen res a dir. Per la seva banda, Laporta si té tot el dret a opinar sobre els polítics i la política perquè parla dels seus representants.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació