Un Premi Nobel català?


Enric I. Canela

Llegeixo a ACN que el professor de la UPF i membre de la Comissió Econòmica del Futbol Club Barcelona, Jordi Galí, podria estar entre els candidats al Premi Nobel d’Economia d’aquest any segons les prediccions de Thomson Reuters Citation Laureates, anunciades aquest dijous. Per fer les seves estimacions, Thomson Reuters es basa en l’impacte de les cites de les investigacions publicades per científics destacats, i des del 2002, 15 Citation Laureates han arribat a guanyar Nobels. Segons aquesta previsió, Galí competeix en el premi d’Economia amb el suís Ernst Fehr i els nord-americans Matthew J. Rabin; William D. Nordhaus; Martin L. Weitzman; John B. Taylor i Gertler, Mark L.

2 respostes a “Un Premi Nobel català?”

  1. a 25 set. 2009 a les 10:28 Javier

    Benvolgut Enric,

    els de ACN haurien de fixar-se una mica més: a l’apartat de Física hi trobarien potser una sorpresa!

  2. a 25 set. 2009 a les 11:04 enriccanela

    Benvolgut Javier,
    Hauré de mirar això. Estic intrigat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació