Un programa de govern


Enric I. Canela

Al web del Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast trobareu la nota que diu que el proper dimecres 14 d’octubre a les 8h30 tindrà lloc a la Sala del Llac del Rectorat de la UPC (C/ Jordi Girona, 31) el primer Breakfast del curs 2009-2010 amb la presentació de l’Informe “Competitivitat a Catalunya” per part del professor de l’IESE, Xavier Vives.

Es tracta d’un estudi que presenta, per una banda, les conclusions d’una recerca exhaustiva, duta a terme per experts de diferents camps, sobre la competitivitat de Catalunya centrant-se, sobretot, en l’anàlisi de l’educació secundària, de les relacions entre productivitat, innovació, comerç i competitivitat, de les relacions entre ciència, innovació i empreses i de les estratègies empresarials en el nostre país. Per altra banda, ofereix un programa d’actuació per tal de millorar la situació de Catalunya en competitivitat, productivitat, capital humà, innovació i internacionalització, ingredients clau en un context de globalització i de crisi.

Podeu descarregar el resum executiu clicant aquí.

Interessant, molt interessant. El llegiré amb calma. Fixeu-vos:

Catalonia faces three challenges to improve the connection between science and business: sufficient supply of high quality science, sufficient demand for it, and an appropriate connection of science and business. Catalonia shares the three challenges with many other regions in the world that want to improve their competitiveness based on scientific knowledge and directly competes with them on this in its attempt to develop a premier knowledge economy. Therefore, the successful development of a leading knowledge economy will depend on successfully tackling these three issues simultaneously.

Si us agrada la política, llegiu-lo, es pot extreure un bon programa de govern.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació