Això són polítiques!


Enric I. Canela

Llàstima que en el viatge de Rodríguez Zapatero a EUA, a banda d’aconseguir polèmiques fotografies familiars, no se li hagi enganxat alguna idea d’Obama.

El president dels Estats Units, Barack Obama, ha anunciat la concessió de 5.000 milions de dòlars en ajudes a la recerca mèdica que, en els propers dos anys, es traduiran en desenes de milers de llocs de treball.

Els fons serviran per finançar prop de 12.000 projectes de recerca i s’emmarquen en l’àmbit del pla d’estímul posat en marxa pel govern per crear llocs de treball i impulsar la recuperació econòmica.

Els recursos destinats a la recerca crearan ocupació entre docents, científics i laboratoris, ha dit Obama en els Instituts Nacionals de Salut, on va anar acompanyat per la secretària de Salut, Kathleen Sebelius.

Ha afegit que saben que aquest tipus d’inversions portarà a la creació de nous llocs de treball: desenes de milers de llocs en la investigació, en la producció, en el subministrament d’equips mèdics, en la construcció i modernització de laboratoris i instal·lacions d’estudis i com havia subratllat en més d’una ocasió, l’objecte del pla d’estímul és crear ocupació en aquests sectors que faran la diferència en el nostre futur.

2 respostes a “Això són polítiques!”

  1. a 30 set. 2009 a les 11:59 Pau Vallejo

    Aquestes si que són mesures anti-crisis, fetes amb cap, amb visió de present però encara més mirant al futur… No aquest pa per avui, i gana per demà que ens està portant el Zapatero. I a més a més, sempre ho fa mentint, i faltant a la seva paraula, primer va dir que era prioritari invertir en el camp de recerca i innovació, i ara ha fet una retallada històrica en els darrers pressupostos, retallada que tindrà greus conseqüències, que donarà peu a la fuga de cervells, i al progressiu empobriment de les nostre universitats. Tornarem altre cop a la cua dels països desenvolupats. ZP com bon espanyol que és, retorna als seus orígens, i ens diu allò tan conegut i que tan de mal va fer el, “Que inventen ellos”, de l’Unamuno, i que tan aplaudit va ser per l’Espanya més casposa.

  2. a 01 oct. 2009 a les 6:49 enriccanela

    Pau,
    Un personatge com el president espanyol és una vergonya. No té cap criteri, avui una cosa, demà la contrària. Cap visió de futur, només el seu immediat.
    Crec que un home així és positiu, gràcies a ell l’independentisme ha crescut molt.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació