Enric I. Canela

ACC1Ó no s’atura i cada dia aporta noves iniciatives per la millora de la competitivitat de Catalunya.

Aquests dies està organitzant unes Jornades de debat: Oportunitats per a la teva empresa. Es tracta d’unes jornades obertes a tots els professionals d’empreses i entitats, emprenedors i experts de Catalunya. L’objectiu de les jornades és fomentar la competitivitat empresarial a través de l’anàlisi i el debat obert i participatiu entre els assistents.

Volen que entre tots els participants s’elabori el mapa d’oportunitats de negoci en mercats emergents per a l’empresa catalana, per situar-la en una posició avantatjosa en el mercat de transformació de l’economia global.

Una oportunitat per compartir coneixement, intercanviar experiències i bones pràctiques empresarials que us ajudaran a guanyar competitivitat.

El dies 7, 14, 21 i 28 d’octubre se celebraran jornades a Girona, Tortosa, Lleida i Barcelona. Ja se n’han fet a Manresa i Reus.

4 respostes a “ACC1Ó orgaintza Jornades de debat: Oportunitats per a la teva empresa”

 1. a 01 oct. 2009 a les 9:56 alex peidro

  aniria a barcelona

 2. a 01 oct. 2009 a les 10:46 enriccanela

  Crec que te’n penediras.

 3. a 03 oct. 2009 a les 12:35 alumne

  Amb tots els meus respectes per l’activitat d’ACC1Ó, permeteu-me la següent anècdota.

  L’any passat vaig anar a les Jornades Doctorials o com es diguin ara, on es pretenia, entre d’altres, animar a l’emprenedoria dels futurs doctors. Va venir una persona d’ACC1Ó. El missatge que portava: la quantitat d’eines i recursos a la nostra disposició per ser emprenedors, i el valor afegit dels nostres doctorats. El seu primer comentari: “de tots els ponents que tindreu aquests dies, jo sóc l’únic que no sóc doctor”.

  Debilitat, o oportunitat?

 4. a 03 oct. 2009 a les 11:36 enriccanela

  Alumne,
  Això passa. Hi ha qui ha fet màsters, és un expert, però no ha fet la tesi.
  ACC1Ó està fent bona feina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació