Enric I. Canela

Els alumnes de Belles Arts de la UB estan contra la precarietat de la Facultat i demanen es reestructuri el sistema del llistat de matriculació de cara al proper any, s’ampliïn les places en oferta d’enguany, que per al proper any es contractin més docents, en benefici dels estudiants i del professorat, per tal de que es tingui en compte el seu esforç i coneixements. Puntualitzar La UB és la única que ofereix l’ensenyament de Belles Arts al Principat.

Els estudiants tenen raó. La Facultat té dèficits històrics. El programa de construcció d’un nou edifici està aprovat, però encara trigarà. Poden fer-se coses, però impossible augmentar l’oferta. Les coses encara anirien pitjor. Realment el problema de Belles Arts té difícil solució en un moment de precarietat econòmica.

Em consta la preocupació del rector, també que té les mans lligades per resoldre molts d’aquests problemes. Segur que els que pugui, els resoldrà.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació