Enric I. Canela

Joan Gil Oliveras escriu Mail a títol personal per a la Rectora de la UAB. No el reproduiré, el podeu llegir, però em serveix per dir, una vegada més que cal escoltar. Ell parla a la rectora de la UAB i li diu, li retreu, algunes coses.

La suma de tots aquells que volen millorar la universitat pública és essencial per aconseguir que les coses funcionin millor. Soc escèptic perquè crec que sense un canvi de les llei, de la governança, no podrem fer gaire, però si, amb l’esforç de tots, fer les coses una mica millor.

Segur que el Joan Gil i jo pensem diferent en algunes coses, però en moltes altres no.

Una resposta a “Escolar i dialogar, imprescindible”

  1. a 04 oct. 2009 a les 1:25 Joan Gil Oliveras

    Merci per enllaçar-ho. L’únic que intento és recordar-li el que ella va prometre.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació